top of page

Over City Butler

De wereld verandert. Technische ontwikkelingen creëren veel nieuwe mogelijkheden. Tegelijkertijd kunnen deze ontwikkelingen zorgen voor afstand en eenzaamheid. Wij willen steden helpen om lokale verbindingen te herstellen. We herstellen de verbindingen met pas oplossingen die zorgen voor meer gemak, eenvoud en een verhoogd welzijn. 

Inzichten

  1. Technologische ontwikkelingen zorgen voor verbindingen op afstand, terwijl de verbinding verliezen met de mensen naast ons afneemt.

  2. Steden krijgen een grotere verantwoordelijkheid om technologie in het belang van de consument in te zetten.

  3. Technologische ontwikkelingen creëren nieuwe mogelijkheden, zoals Smart Cities. 

  4. Voor een succesvolle ontwikkeling van Smart Cities werken gemeenten nog onvoldoende samen en blijven bestaande ecosystemen onbenut. 

  5. Welzijn vervangt welvaart als de graadmeter voor ons geluk.

Visie

Nieuwe technologische mogelijkheden krijgen pas echt toegevoegde waarde wanneer ze het welzijn van een samenleving vergroten. Steden kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren door een gezonde leefstijl te stimuleren.

Ambitie

City Butler maakt het leven in de stad leuker door het welzijn van haar bewoners en bedrijven te vergroten. Dit doen we met cadeaukaart en pasoplossingen die bewoners, toeristen, bedrijven, non-profit en de lokale overheid met elkaar verbinden.

 

Door deze verschillende doelgroepen te verbinden met pasoplossingen werken we aan een Smart City. Dit doen we met programma’s die inspireren, motiveren en belonen. Zo zorgen we samen voor een stad met duurzame verbindingen waarmee we eenzaamheid tegen kunnen gaan en gedrag stimuleren dat het algemene welzijn vergroot. 

 

Een stad die klaar is voor een inclusieve toekomst, de échte Smart City is een Happy City.

Smart City voordelen

Onze belofte

De City Butler-oplossingen zorgen voor:

  • De gemeente in de regierol.

  • Kostenbesparing.

  • Stimuleren van gedrag dat het algemeen welzijn bevordert.

  • Oplossingen die voldoen aan financiële regelgeving.

  • Flexibel en modulair toepasbare oplossingen.

Schermafbeelding%202020-12-30%20om%2016.
bottom of page