City Giftcard

De City Giftcard ondersteunt lokale horeca en winkeliers, waardoor ze kunnen profiteren van de voordelen die over het algemeen alleen zijn weggelegd voor grote e-commerce platforms.   

City Gift Card.png

De City Giftcard verbindt bewoners en toeristen met bedrijven en non-profit instellingen

Support your local

Van iedere €100 die aan cadeaus besteed wordt, gaat €38 naar cadeaukaarten. Dit zijn meestal cadeaukaarten van grote e-commerce platformen. Met een lokale cadeaukaart van City Butler bied je de mogelijkheid om ook lokale cadeaukaarten te kopen en te geven. Een cadeaukaart zorgt voor meer omzet omdat bij 62% van alle betalingen met een cadeaukaart meer besteedt wordt dan het saldo. En zorgt voor nieuwe klanten omdat 43% van de klanten de retailer anders niet bezocht zou hebben.

Zakelijk

Met eek lokale cadeaukaart help je HR afdelingen van grote bedrijven en instellingen om cadeaus en ander werknemersbudget enkel lokaal besteedbaar te maken. Omdat lokale alternatieven ontbreken kiezen HR afdelingen veelal voor cadeaukaarten van de grote e-commerce platformen, zoals Bol.com, Coolblue en Amazon.

Promotioneel

De lokale cadeaukaart van City Butler werkt ook online, waardoor het eenvoudig is om er een promotionele campagne aan te koppelen. Dit biedt weer mogelijkheden om gezamenlijke promoties met media partijen op te zetten.

Voordelen van de City Giftcard

  • Verzorgd | financiële stromen volledig verzorgd

  • Gemak | acceptatie geïntegreerd in kassasystemen

  • 100% veilig | op basis van een elektronisch bankvergunning DNB

Schermafbeelding%202020-12-30%20om%2016.